divendres, 21 novembre de 2014

Difonent el tren d’Olot entre la mainada

Entre les diverses col·laboracions que els Amics del Tren Olot-Girona portem a terme sovint, una de les que ens fa més il·lusió és la de difondre el món ferroviari i el tren d’Olot entre la mainada. Per aquest motiu sempre que podem fem activitats i xerrades a centres d’Educació Infantil i Primària, generalment de la Garrotxa.

Aquests darrers dies hem anat a fer unes petites xerrades, acompanyades de suport audiovisual, als alumnes de 1r de Primària de l’Escola la Bòbila de Les Preses i als de 1r i 2n de Primària de l’Escola Castellroc de Castellfollit de la Roca.

A més, els nens i nenes de l’Escola Castellroc també han vingut a pujar al tren tripulat d’en Bas i aquesta és la foto de record que ens han enviat:


Moltes gràcies nens i nenes!!!

dijous, 13 novembre de 2014

Última oportunitat per veure la maqueta OG


El cap de setmana de la Fira de Sant Lluc, vam exposar la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona amb un gran èxit de públic. Tant és així que moltes persones ens han demanat que volen portar amics i coneguts a visitar-la abans no es desmunti.

Degut a això ens hem decidit a obrir-la al públic un dia més i per última vegada, ja que d’aquí pocs dies la maqueta es desmuntarà per traslladar-la a París on s’exposarà al Saló RailExpo.

Així doncs, tothom qui vulgui està convidat a veure-la aquest diumenge:

EXPOSICIÓ EL TREN D’OLOT SE’N VA A PARÍS
Diumenge 16 de novembre, d’11 a 14h
Segon pis de l’Hospici
Entrada gratuïta
Organitza: Amics del Tren Olot-Girona

dimecres, 5 novembre de 2014

Els Amics del Tren Olot-Girona amb el SÍ SÍ

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona
s'adhereix a l'acte de campanya unitari que es portarà a terme aquesta tarda a Olot
i dona suport explícit al SÍ SÍ

dissabte, 1 novembre de 2014

Agenda d’activitats del mes de novembre

 Us recordem les activitats previstes per aquest mes de novembre:
  
Circulació del tren tripulat
Parc de l'Estació de Sant Esteve d'en Bas
Diumenge 9 de novembre, d'11 a 13 hores

Exposició “El tren d’Olot se’n va a París”
Última oportunitat per veure la maqueta ferroviària Olot-Girona,
just abans d’exposar-la a la Fira RailExpo de París.
Segon pis de l’Hospici. Olot
Diumenge 16 de novembre, d’11 a 14h

Participació a la Fira RailExpo París
Exposició del tram garrotxí de la maqueta ferroviària de la línia Olot-Girona,
Parc d’exposicions de Cergy Pontoise. París
28, 29 i 30 de novembre
Divendres i dissabte de 10 a 19h i diumenge de 10 a 18h

dijous, 30 octubre de 2014

Finalitzat el mòdul de les Planes


Ja hem acabat la construcció del mòdul de les Planes d'Hostoles!!
Ara si que tenim complet tot el tram garrotxí de la línia ferroviària Olot-Girona!!
Moltes més fotos a la galeria fotogràfica

dilluns, 20 octubre de 2014

Gran èxit dels actes organitzats per la Fira de Sant Lluc

Prop d’un miler de persones han visitat entre dissabte i diumenge passat la maqueta ferroviària que els Amics del Tren Olot-Girona han exposat a l’Hospici d’Olot dins els actes de la Fira de Sant Lluc.

L’èxit ha estat tan gran que moltes persones han demanat que volen portar amics i coneguts a visitar-la abans no es desmunti. És per això que l’entitat s’està plantejant obrir-la de nou al públic un altre dia, el qual ja s’anunciarà convenientment.

Cal recordar que els Amics del Tren Olot-Girona han estat convidats a exposar la maqueta al Saló RailExpo de París, la fira de modelisme ferroviari més important d’europa. Per tant, a finals de novembre la maqueta es desmuntarà per traslladar-la a París i segurament ja no es podrà visitar sencera fins que es pugui exposar definitivament a l’antiga estació d’Olot.

Per altra cantó, diumenge a la tarda es va portar a terme la presentació del nou gegant ferroviari que l’artista irlandesa Aideen Barry ha regalat als Amics del Tren Olot-Girona. A l’acte, que va presidir l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, hi va assistir Aideen Barry acompanyada pels demés artistes que han participat al projecte Changing Tracks, Àngel Rigall i Tavi Algueró, constructors dels gegant, Carles Solé, creador del vestuari i Ignasi Riera, president de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona. 

Després de la presentació el gegant ferroviari es va traslladar fins a la Plaça Major per fer la seva primera ballada acompanyat per altres gegants i faràndula dels barris d’Olot.