dilluns, 7 de juliol del 2014

Strange Terrain



L’escriptora de viatges i aventurera Lillias Campbell Davidson i la seva insòlita publicació Consells per a senyores viatgeres, del 1889, han estat la font d’inspiració per al projecte Strange Terrain de l’artista irlandesa Aideen Barry. Barry ha analitzat la idiosincràsia de cada un dels llocs; la seva història, la memòria sedimentada i la psicogeografia dels espais, i a partir d’aquestes observacions ha creat una sèrie de treballs curts d’animació. Els vídeos creats per Barry amb la tècnica de l’stop motion es poden visualitzar en instal·lacions temporals al llarg de la línia, als túnels, viaductes o racons, i a través dels codis QR que caldrà descobrir.

A més, s’editarà una publicació sobre el projecte, d’edició limitada, que estarà disponible a la biblioteca i en altres equipaments culturals i turístics de la ciutat.

Per tothom qui no es pugui acostar a Olot a visualitzar aquesta obra artística, a continuació us facilitem un recull de fotografies del tram de la línia on s’ha instal·lat i els vídeos ja descarregats mitjançant els codis QR:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada