diumenge, 7 de setembre del 2014

Propera sortida per visitar el Museu del Tren Miniatura RailHome BCN

Tal com tenim previst al calendari d'activitats de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona, el proper dissabte 20 de setembre farem una sortida per visitar el Museu del Tren Miniatura RailHome BCN (a Igualada).

Ens trobarem a les 9,45h a la porta del recinte per portar a terme la visita del museu i de l’espectacular maqueta RailHome BCN. A continuació, qui ho vulgui, podrà visitar el Museu de la Pell d’Igualada. Ens quedarem a dinar a un restaurant assequible per tothom i deixarem per la tarda les visites a la locomotora Balsareny, restaurada fa ben poc, i al local dels companys Amics del Tren d’Igualda.  

La visita és oberta tant a socis de l'entitat com a familiars, amics, coneguts i simpatitzants. El desplaçament el farem en cotxes particulars que sortiran de diversos indrets i, depenent de les persones que finalment ens apuntem, organitzarem més o menys cotxes.

Qui vulgui assistir-hi cal que, el més aviat possible, es posi en contacte amb l'associació indicant el nombre de persones que vindran i si es quedaran a dinar o no (correu electrònic asamtog@trenolot.cat o telèfon 619.067.304).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada