dimarts, 25 de novembre del 2014

Aquest cap de setmana: RailExpo París!!

RailExpo és la gran exposició internacional dedicada al modelisme ferroviari que es pot veure anualment a París. L’esdeveniment de referència a Europa que reuneix aficionats, artesans, fabricants, editors, clubs i associacions, tots apassionats pels ferrocarrils. Aquest any la fira es porta a terme els dies 28, 29 i 30 de novembre al Parc d’exposicions de Cergy Pontoise, París.

Com segurament ja sabeu, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona ha estat convidada a participar a RailExpo 2014 amb la maqueta en H0m de la línia ferroviària Olot-Girona. Hi exposarem tot el tram garrotxí de la línia, 18 metres lineals de maqueta amb 5 estacions (d’Olot a Les Planes d’Hostoles).

Possiblement serà la fita més important dels 15 anys de vida de la nostra entitat i la veritat és que n’estem ben orgullosos, tant pel reconeixement de la feina feta com pel que representa per Olot i la Garrotxa.

Per això us convidem a visitar-nos a la fira i ens faria molta il·lusió poder compartir una estona plegats. Ens trobareu al nostre estand de 36 m2, a l’emplaçament R7 del pavelló 2. L’horari d’obertura de la fira és divendres i dissabte de 10 a 19h i diumenge de 10 a 18h.

Informació del certamen: www.railexpo.info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada