diumenge, 11 de gener del 2015

La Unió Esportiva Olot i la “cafetera” del tren d’Olot

La Unió Esportiva Olot va estar 33 anys jugant al camp de l'Estació, al costat de l'estació del tren, o sigui que sempre recordarà el tren d’Olot.

Hi ha una anècdota de quan la Unió esportiva Olot començava a fer la gran temporada 1945/46 i va jugar la Copa Federació contra el Girona. Els olotins viatjaren amb el tren d’Olot i a l’arribada a Girona, tot just baixar del tren, alguns aficionats gironins els increparen preguntant que si havia funcionat bé aquella cafetera, que si per jugar havien menjat farro i que si jugarien amb la barretina, Se sap que de sempre als jugadors de la Unió Esportiva Olot se’ls diu PAGESOS! Aquell dia però, la revenja de la Unió Esportiva Olot va ser al camp guanyant per 0-1 i, evidentment, tornant a casa amb la “cafetera” del tren d’Olot.

Des d’aquell partit i fins a finals dels anys 70 les barretines van ser sempre el signe identificador dels jugadors de l’Olot. Fins i tot el setmanari Olot-Misión va fer una portada de Kim Plana amb un jugador de la Unió Esportiva Olot amb barretina, esclop i espardenya, i perquè la identificació fos encara més clara, amb una botifarra!!

(Anècdota explicada per l’Associació d’Exjugadors de la Unió Esportiva Olot, el 19 d’octubre de 2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada