dimarts, 2 de juny del 2015

Jornada de portes obertes en motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural

El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural, instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé.

A banda de l’acte institucional previst pel mateix dijous 4 de juny, aquest 2015 s'ha convidat tots els equipaments culturals associatius de Catalunya a fer una jornada de portes obertes des del mateix dia 4 fins el diumenge 7 de juny. L’objectiu és acostar els ciutadans als equipament culturals gestionats per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

L’Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG) ens hem adherit a la proposta i aquest dissabte 6 de juny, de 17 a 20 hores, portarem a terme una jornada de portes obertes al nostre local social (situat a l’antic magatzem del Parc de l’Estació de Sant Esteve d’en Bas) on es mostrarà el funcionament de les maquetes ferroviàries a diferents escales i es podrà debatre de diversos temes relacionats amb l’associació i el món dels ferrocarrils.   

Tothom hi està convidat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada