dissabte, 1 d’octubre del 2016

Novetats a la biblioteca

Durant el tercer trimestre d’enguany hem ampliat la biblioteca de l’associació amb els següents llibres, els quals estan a disposició de totes les persones associades:

Salmerón i Bosch, Carles. El tren de Caldes. Història del ferrocarril Mollet-Caldes de Montbui. Els trens de Catalunya, 4. Barcelona. Terminus, 1991.

Salmerón i Bosch, Carles. Els ferrocarrils catalans III. El material motor i mòbil. Els trens de Catalunya, 6B. Barcelona. Terminus, 1989.

Salmerón i Bosch, Carles. Els ferrocarrils catalans IV. Arquitectura i arqueologia industrial. Els trens de Catalunya, 6C. Barcelona. Terminus, 1991.

Salmerón i Bosch, Carles. El tren del Vallès. Història dels ferrocarrils de Barcelona a Sabadell i Terrassa. Els trens de Catalunya, 13B. Barcelona. Terminus, 1988.

Salmerón i Bosch, Carles. El metro de Barcelona. Història del ferrocarril metropolità de Barcelona. Els trens de Catalunya, 16. Barcelona. Terminus, 1992.

Salmerón i Bosch, Carles. El metro de Barcelona II. Història i tècnica. Els trens de Catalunya, 17. Barcelona. Terminus, 1992.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada