dimarts, 25 de juny del 2019

Molta participació a la xerrada d'Engitren


Dijous passat, 20 de juny, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona va efectuar la ponència «El tren d’Olot i la seva associació. Història i futur» a la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Unes 40 persones van assistir a la xerrada que presentava la feina que està portant a terme l’entitat en la recuperació i conservació tant de la documentació com del material de l’antic tren, aixi com dels projectes de futur encaminats a crear el Centre d’Interpretació del Ferrocarril Olot-Girona (CIFOG), a l’antiga estació del tren a Olot, que serà un espai on mostrar tot aquest material conjuntament amb la maqueta de la linia ferroviària Olot-Girona. 

La conferència, que va despertar gran interés per part de totes les persones assistents, va estar  organitzada per Engitren i presentada per Ignasi Riera i Antoni Serra, president i secretari respectivament dels Amics del Tren Olot-Girona.

La mateixa ponència es repetirà a Olot el dissabte 5 d’octubre, dins dels actes del 20è aniversari de la nostra entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada