dimarts, 21 de setembre del 2021

Viatge i dinar a la Vall de Núria

 

Dins del programa d’activitats culturals a l’entorn del ferrocarril Olot Tren Punt Zero, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona organitza un viatge i dinar a la Vall de Núria.

La sortida es portarà a terme el dissabte 2 d’octubre i l’ascens a Núria es farà amb els cotxes del Cremallera procedents del ferrocarril suís Matterhorn Gotthard Bahn (MGB). Durant el viatge, que es farà acompanyat d’un guia, s’efectuarà una parada al baixador de Fontalba i també visitarem l’exposició “Noranta anys del Cremallera de Núria” i el Centre d’Interpretació Medioambiental.

Cadascú ha de fer la compra dels seus bitllets pel Cremallera des del web de la Vall de Núria, on trobarà tota la informació del viatge. S’han de comprar els bitllets pel dissabte 2 d’octubre, amb sortida de Ribes-Vila a les 10,26h i tornada a escollir (recomanem el tren de tornada de les 17h).

Un cop a Núria, qui vulgui dinar al restaurant de l’hotel tindrà a disposició un menú-bufet a un preu especial de 20€ per persona (cal fer reserva prèvia a asamtog@trenolot.cat).

La sortida es oberta a socis i no socis. Tothom qui vulgui acompanyar-nos serà benvingut.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

1 comentari: