dimarts, 12 de març del 2013

Assemblea FCAF a Móra la Nova

Aquest cap de setmana diversos membres de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona hem assistit a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril (FCAF) que s’ha portat a terme a Móra la Nova i que enguany ha estat organitzada per l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial.

Aquest any s’han donat d’alta a la federació 2 noves entitats: AGRUCAT Agrupació Catalana (Associació per al desenvolupament del modelisme a l’escala “N”) i Grup Ferroviari Mataró.

Aprofitant el viatge també hem visitat el Centre d’Interpretació del Ferrocarril ubicat en aquesta mateixa població de la Ribera d’Ebre. Aquest centre està previst que es desenvolupi per fases a les antigues instal·lacions ferroviàries de Móra la Nova i actualment ja compta amb 2 espais visitables:
  • Antic edifici de l’enclavament, totalment rehabilitat i obert al públic com a museu de la senyalització i comunicacions ferroviàries.
  • Cotxera del tren turístic, nau de nova construcció de 1.980 m2 que serà la base de manteniment dels vehicles destinats al tren turístic. Aquesta nau ha estat inaugurada fa pocs dies pel M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.

Més fotografies a la galeria fotogràfica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada