dimecres, 27 de març del 2013

Fira ExpoTren Lleida 2013

Com ja sabeu el cap de setmana passat, 23 i 24 de març, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona hem participat per quart any consecutiu a la fira ExpoTren Lleida, Saló del modelisme i turisme ferroviari, on hi hem exposat la maqueta en H0m (escala 1:87) de quasi 10 metres de llarg de la línia ferroviària Olot-Girona, formada actualment pels mòduls que representen les estacions d’Olot, Les Preses i Sant Esteve d’en Bas així com altres trams de la línia, entre els quals hi ha les fonts de Sant Roc, mòdul que presentàvem al públic en aquest certamen.

Ens omple de goig fer-vos saber que hem rebut un gran nombre de felicitacions per l’excel·lent treball de decoració i per l’alt grau de realisme aconseguit a la maqueta. Entre aquestes felicitacions volem destacar la d’Àngel Ros, alcalde de Lleida, la de Raül Valls, director de la fira, i la de diversos modelistes espanyols i estrangers.

També us volem anunciar que hem rebut propostes en ferm per tal de presentar la maqueta a les fires de modelisme d’Argelès i de París. Durant els propers mesos estudiarem i concretarem la viabilitat d’aquestes propostes.

Us convidem a donar un cop d’ull a l'àlbum fotogràfic de l’entitat on hi ha un ampli recull d’imatges de la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona i del certamen en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada