dissabte, 26 d’octubre del 2013

Acte a Olot de la 9a setmana del tren a Catalunya

Dins la programació de la 9a Setmana del Tren a Catalunya dedicada enguany a la Gestió i conservació del Patrimoni Industrial Ferroviari, aquest vespre es portarà a terme a Olot el següent acte organitzat per la nostra entitat:
  • Signatura del conveni de dipòsit dels mòduls de la maqueta de l’estació d’Olot, propietat de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG), al Museu de la Garrotxa. Aquests mòduls formen part de la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona en H0m (escala 1:87).
  • Presentació de l’avantprojecte del Centre d’Interpretació del Ferrocarril Olot-Girona (CIFOG). Un equipament que permetrà una exposició permanent sobre el ferrocarril, la mostra del material mòbil real i de la col•lecció d’objectes del tren d’Olot, l’arxiu del fons documental i audiovisual i el visionat d’una gran maqueta totalment operativa de tota la línia ferroviària Olot-Girona. El projecte també proposa la construcció d’un parc ferroviari per a tren tripulat a l’esplanada de l’estació.
  • Conferència sobre el Patrimoni Ferroviari a càrrec de Pere Macias i Arau, Doctor Enginyer de Camins, Canals i Ports i professor titular en excedència de Legislació Urbanística a la Universitat Politècnica de Catalunya. Autor del llibre ‘Via ampla, ment estreta: Crònica de 150 anys d’aïllament ferroviari (1848-1998)’.
Divendres 25 d’octubre de 2013, a les 19,00 hores

Sala d’actes del Museu de la Garrotxa

Carrer de l’Hospici, 8 - 17800 Olot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada