diumenge, 16 de març del 2014

Ja tenim aquí la fira ExpoTren Lleida 2014

El proper cap de setmana 22 i 23 de març es portarà a terme a Lleida la cinquena edició de la fira ExpoTren, que comprèn els vessants cultural, lúdic i comercial d’aquest hobby. Així doncs, estem just a una setmana de l’esdeveniment de modelisme ferroviari més important de l’Estat espanyol.

Us mostrem el plànol general del recinte i us facilitem diverses informacions referides a l’edició d’enguany de la fira:

  • Al web de la FCAF ja està disponible el "Bo de Renfe" amb el 35% de descompte per anar a la fira Expotren de Lleida. Podeu descarregar-lo clicant aquí. 
  • Aquest any s’hi instal·larà un circuit per trens tripulats per via de cinc polzades, on el dissabte 22 de març de 2014 s’hi celebrarà la Primera Trobada Indoor de Trens Tripulats, amb la participació de diverses locomotores. 
  • La FCAF hi participa a través de les diverses activitats fetes per les associacions federades. S’hi exposaran maquetes modulars a escala H0 de via doble i H0 de via única en funcionament digital, escala N, escala H0m i trens tripulats amb trobada el dissabte 22. 
  • Els nostres col·legues del MODELISME RAIL CATALAN de Perpinyà presentaran a la fira de Lleida el seu conjunt modular basat en el Tren Groc de la Cerdanya. 
  • També es portarà a terme el III Encuentro Modular AMFT organitzat per ForoTrenes. Aquests mòduls es basen en normativa FREMO, són de via única i tenen una ambientació ibèrica molt ben aconseguida. 
  • I, evidentment, a l’estand de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona es podrà veure tota la maqueta modular en H0m construïda fins el moment de la línia ferroviaria Olot-Girona, amb la presentació en públic dels 2 nous mòduls de l’estació i el poble de Sant Feliu de Pallerols. 
Totes aquestes informacions les podeu trobar ampliades al web de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril (FCAF).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada