dimarts, 25 de març del 2014

Participem de nou a la fira ExpoTren Lleida

Aquest darrer cap de setmana, 22 i 23 de març, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona hem participat de nou i per cinquè any consecutiu a la fira ExpoTren Lleida, Saló de l’oci ferroviari, on hi hem exposat la maqueta en H0m (escala 1:87) de la línia ferroviària Olot-Girona formada actualment per 14 mòduls (10 de decorats, 3 de gir i 1 bucle de retorn) amb una longitud de 17 metres lineals. Els mòduls decorats representen les estacions d’Olot, Les Preses, Sant Esteve d’en Bas i Sant Feliu de Pallerols, així com altres trams de la línia, entre els quals hi ha les fonts de Sant Roc, el túnel d’en Bas i part de la població de Sant Feliu. La nostra entitat ha tornat ha rebre un munt de felicitacions, tant per l’excel·lent treball de decoració com per l’alt grau de realisme aconseguit a la maqueta.

ExpoTren es una fira dedicada a tot allò que es pot anomenar oci ferroviari o conjunt d’activitats que fan referència al món del ferrocarril en la seva vessant més lúdica i també cultural, com són el modelisme i el maquetisme, i també a aquell tipus de turisme en què el tren és l’element clau. A la fira d’enguany hi han participat 40 entitats i associacions d’amics del ferrocarril tant de Catalunya com de fora de Catalunya, i 50 expositors comercials i de promoció turística.

A més, tenim el goig d’anunciar-vos que l’Associació Amics del Tren Olot-Girona hem estat convidats formalment a participar a la fira RailExpo París d’enguany per exposar la maqueta. Aquesta fira és la més important d’Europa en quan a modelisme ferroviari i es portarà a terme a la capital francesa del 21 al 23 de novembre.

A la galeria fotogràfica tenim un extens reportatge fotogràfic de la fira i de la nostra maqueta.

1 comentari: