dilluns, 13 d’octubre del 2014

Els Amics del Tren d’Olot a la Fira d’Entitats 2014

Els Amics del Tren d’Olot hem estat convidats a exposar la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona a la fira RailExpo de París: el certamen de modelisme ferroviari més important d’Europa. Així doncs, aquest mes de novembre, el tren d’Olot se’n va a París!

De fet però, no volem marxar sense que la maqueta es pugui veure a Olot i és per això que aprofitem el marc de la Fira d’Entitats dins la Fira de Sant Lluc per exposar a la nostra ciutat tot el tram garrotxí de la línia. Qui s’acosti a l’Hospici aquest cap de setmana podrà gaudir de la maqueta en funcionament i veure-hi circular els automotors “Ferrostals”, tal qual com passava a la realitat durant els anys 60 del segle passat.

Aquesta maqueta a escala H0m (1:87) que estem realitzant de forma totalment artesanal els membres de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona està previst que a mitjà termini quedi exposada permanentment a l’antiga estació del tren a Olot.

EXPOSICIÓ “EL TREN D’OLOT SE’N VA A PARÍS”
Dissabte 18 d’octubre, d’11 a 14h i de 16 a 19h
Diumenge 19 d’octubre, d’11 a 14h
Segon pis de l’Hospici
Organitza: Amics del Tren Olot-Girona

Així mateix, i dins el actes programats a la mateixa fira, diumenge a la tarda es portarà a terme el bateig i primera cercavila del gegant ferroviari dels Amics del Tren Olot-Girona, obra de Tavi Algueró i Àngel Rigall i obsequi de l’artista irlandesa Aideen Barry en el marc del projecte europeu Changing Tracks

BATEIG DEL GEGANT DELS AMICS DEL TREN D’OLOT
Diumenge 19 d’octubre, a les 15,30h
Pati de l’Hospici
Organitza: Amics del Tren Olot-Girona

CERCAVILA I BALLADA DE GEGANTS
Gegants dels barris d’Olot i gegant dels Amics del Tren Olot-Girona
Diumenge 19 d’octubre, a les 16h
Plaça del Carme i plaça Major
Organitza: Xarxa de barris i Amics del Tren Olot-Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada