dilluns, 20 d’octubre del 2014

Gran èxit dels actes organitzats per la Fira de Sant Lluc

Prop d’un miler de persones han visitat entre dissabte i diumenge passat la maqueta ferroviària que els Amics del Tren Olot-Girona han exposat a l’Hospici d’Olot dins els actes de la Fira de Sant Lluc.

L’èxit ha estat tan gran que moltes persones han demanat que volen portar amics i coneguts a visitar-la abans no es desmunti. És per això que l’entitat s’està plantejant obrir-la de nou al públic un altre dia, el qual ja s’anunciarà convenientment.

Cal recordar que els Amics del Tren Olot-Girona han estat convidats a exposar la maqueta al Saló RailExpo de París, la fira de modelisme ferroviari més important d’europa. Per tant, a finals de novembre la maqueta es desmuntarà per traslladar-la a París i segurament ja no es podrà visitar sencera fins que es pugui exposar definitivament a l’antiga estació d’Olot.

Per altra cantó, diumenge a la tarda es va portar a terme la presentació del nou gegant ferroviari que l’artista irlandesa Aideen Barry ha regalat als Amics del Tren Olot-Girona. A l’acte, que va presidir l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, hi va assistir Aideen Barry acompanyada pels demés artistes que han participat al projecte Changing Tracks, Àngel Rigall i Tavi Algueró, constructors dels gegant, Carles Solé, creador del vestuari i Ignasi Riera, president de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona. 

Després de la presentació el gegant ferroviari es va traslladar fins a la Plaça Major per fer la seva primera ballada acompanyat per altres gegants i faràndula dels barris d’Olot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada