dimecres, 3 de desembre del 2014

Premi a la maqueta europea RailExpo 2014


L’Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG) ha rebut aquest cap de setmana passat a París el PREMI A LA MAQUETA EUROPEA RailExpo 2014, per la maqueta en H0m de la línia ferroviària Olot-Girona. Aquesta distinció reconeix a la millor maqueta no francesa presentada al certamen i el concedeix la revista especialitzada RMF Modelisme conjuntament amb els organitzadors del certamen Traverses des Secondaires.

RailExpo és la gran exposició internacional dedicada al modelisme ferroviari que s’organitza anualment a París. En l’edició d’enguany hi han participat més de 150 expositors, entre fabricants, editors, modelistes i associacions, i s’han pogut contemplar 32 magnifiques maquetes provinents de França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Gran Bretanya i Espanya.


La maqueta presentada per la nostra entitat a RailExpo era una de les mes grans del certamen i reprodueix tot el tram garrotxí de la línia ferroviària: 18 metres lineals de maqueta amb les estacions d’Olot, Les Preses, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d’Hostoles.

A l’acte de lliurament dels premis els organitzadors han destacat l’excepcional qualitat de les maquetes presentades aquest any alhora que han volgut deixar constància de la perfecció i “amor” amb que els modelistes han realitzat els seus treballs. 

Amb gran satisfacció pel reconeixement rebut volem aprofitar per donar les gràcies a tothom qui d’una manera o altra ha col·laborat amb l’entitat a fer realitat aquest projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada