dimecres, 18 de març del 2015

El tren d’Olot protagonista a la fira Lleida ExpoTren 2015


Un temps magnífic ha acompanyat als Amics del Tren Olot-Girona en la seva nova participació al Saló de l’Oci i el Modelisme Ferroviari Lleida ExpoTren, la sisena edició de la qual s’ha portat a terme als pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida aquest cap de setmana 14 i 15 de març, amb la presencia de més de 12.000 visitants.

La participació olotina ha consistit en l’exposició de tot el tram garrotxí de la maqueta de la línia ferroviària Olot-Girona i el gegant ferroviari Naoise. La maqueta de nou ha rebut els elogis de maquetistes i aficionats en general, tant pel gran treball de recreació històrica que representa com pels detalls i qualitat dels seus acabats.

Durant el certamen hem rebut la visita del Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, i de l’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, als quals hem tingut l’oportunitat d’explicar el projecte del Centre d’Interpretació del Ferrocarril Olot-Girona que estem preparant per la ciutat d’Olot. Ambdues personalitats han felicitat a l’entitat per la feina realitzada i pel premi europeu obtingut a la Fira Internacional de Modelisme RailExpo de París el passat mes de novembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada