dilluns, 23 de novembre del 2015

Els Amics del Tren Olot-Girona ens adherim al Dia Internacional del Modelisme Ferroviari

La Unió Europea dels Modelistes Ferroviaris i dels Amics del Ferrocarril (MOROP) conjuntament amb totes les federacions europees membres, la sèrie de televisió Eisenban-Romantik i altres entitats relacionades amb el món del ferrocarril, han decidit declarar el dia 2 de desembre de cada any com a Dia Internacional del Modelisme Ferroviari.

La Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril (FCAF), com a membre del MOROP, s’ha adherit a la iniciativa convidant a les associacions membres que organitzin, al voltant de la data del 2 de desembre, activitats que valorin la rellevància de l’afició tant des del punt de vista lúdic, com educatiu i de recerca i salvaguarda del patrimoni històric.

Per aquest motiu l’Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG) organitzem una Mostra de modelisme ferroviari amb circulacions de trens a escala H0 i N, tant en corrent alterna com en contínua i en sistema analògic i digital, per les maquetes de l’entitat. L’activitat gratuïta i oberta a tothom es portarà a terme aquest diumenge 29 de novembre, d’11 a 13 hores, al local social situat al parc de l’Estació de Sant Esteve d’en Bas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada