diumenge, 5 d’abril del 2015

Les actualitzacions del web del tren d’Olot per correu electrònic

La millor manera d’estar puntualment informat de les novetats referents al tren d’Olot i de les activitats dels Amics del Tren Olot-Girona és subscriure’s per rebre les actualitzacions d’aquest web al vostre correu electrònic

Si encara no us arriben al correu electrònic les actualitzacions del web del tren d’Olot, és a dir, cadascuna de les novetats que hi apareixen, a continuació us indiquem pas a pas què cal fer per aconseguir-ho.

Al marge dret del web, sota la frase "LES NOVETATS AL TEU CORREU", hi ha un requadre blanc on s'ha d’escriure l'adreça de correu a la que volem que ens arribin les actualitzacions.


Després cliquem al requadre gris on posa “Submit” i s'obrirà una nova finestra amb unes lletres en color que apareixen desfigurades. Serveixen per demostrar que som nosaltres i no una màquina, un ordinador, qui està intentant subscriure'ns.


Teclegem aquestes lletres al requadre inferior de l'esquerra i cliquem al costat per a completar la subscripció.

A continuació sortirà un missatge que ens indica que tenim un correu electrònic de confirmació a la nostra adreça de correu electrònic. Cal tenir en compte que podria ser que aquest correu el tinguem a la carpeta de "correu no desitjat".


Anem directament al nostre compte de correu electrònic i, en el correu rebut, cliquem a l'enllaç que apareix escrit amb lletres blaves. Aquest pas és molt important ja que de no fer-lo quedaríem com a "pendents de verificació".


Un cop efectuat el clic a l’enllaç del correu electrònic, s'obre una última finestra on se'ns confirma que ja estem subscrits a les actualitzacions del web.


A partir d’aquest moment cada vegada que hi hagi una entrada nova al web, us arribarà un correu electrònic al vostre compte de correu amb l’actualització.

Us recomanem que feu la subscripció, ja que és molt més còmode rebre les actualitzacions puntualment que estar pendents de revisar el web per veure si hi ha alguna novetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada